Diumenge, 21 juliol 2024
  • Diumenge, 21 juliol 2024
La Bustia Ferran Palau PAS Martorell 2021

El PAS i el PAS Doble de Martorell, en imatges

Per 11 d'agost de 2021 a les 18:00 0 1164 Visites

El regidor de Cultura, Andreu González, fa un balanç satisfactori del festival

Martorell ha posat punt final als festivals PAS (Pont de les Arts Sonores) i PAS Doble després de 13 nits musicals entre el 9 de juliol i el 7 d’agost. Enguany ha reunit prop de 4.000 espectadors i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament, organitzadora de l’esdeveniment, ha fet una valoració satisfactòria.

El regidor de Cultura, Andreu González, ha assegurat que aquest “ha estat un PAS no tant per descobrir propostes noves, sinó per gaudir d’artistes amb una trajectòria de lustres i dècades, i han estat molt reeixits”.

Al PAS del pont del Diable han actuat Mélodie Gimart, Queralt Lahoz, Patáx, Ferran Palau, Meritxell Neddermann, l’Escola Municipal de Música, Marc Parrot i Eva Armisén i La Belluga.

La novetat d’aquesta edició ha estat l’estrena del PAS Doble a la piscina d’estiu, que ha allargat el festival dos caps de setmana més. Ha comptat amb les actuacions de Mishima, Elena Gadel i Marta Robles, Joan Miquel Oliver i Clara Peya.

González ha explicat que el festival ha superat dificultats com ara “formacions que han vingut a Martorell delmades per la covid-19, i que fins i tot han hagut d’improvisar algun cantant en poques hores, o la necessitat de canviar ràpidament l’escenari de la piscina d’estiu a El Progrés a causa del temps en alguna actuació”.

La Bústia us ofereix aquest recull d’imatges del PAS i el PAS Doble de Martorell.

Fotografia de portada: Concert de Ferran Palau al PAS [Grisphoto]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Martorell