Dissabte, 15 juny 2024
  • Dissabte, 15 juny 2024
La Bustia Rosalia foto Primavera Sound 2019

El Primavera Sound es retroba amb Rosalía en un nou concert memorable

Per 2 de juny de 2019 a les 22:45 0 1066 Visites

La sesrovirenca va superar les expectatives com a cap de cartell amb 63.000 seguidors

Rosalía ha presentat aquest dissabte el seu primer gran concert en solitari a Barcelona en el marc del Primavera Sound 2019, dos anys després de la seva última participació.

L’artista de Sant Esteve Sesrovires, cap de cartell del festival, s’ha exhibit davant de 63.000 persones que ha omplert l’esplanada del Fòrum, el rècord d’assistència en un concert del Primavera.

Rosalía Vila Tobella, de 25 anys, ha fet sonar el seu l’àlbum ‘El mal querer’ (2018) –que va anunciar des de les pantalles de Times Square de Nova York- donant molta presència a la coreografia.

La sesrovirenca ha confirmat el seu moment dolç des que ha fet el salt a les llistes de majors èxits musicals del món, sempre amb el flamenc com a fil conductor.

És el seu primer concert en un escenari europeu després de la publicació de l’últim disc i de la publicació del videoclip ‘Aute Cuture‘, un dia abans.

Amb aquesta, és la tercera actuació al Primavera Sound, les anteriors van ser el 2016 i 2017 amb Rocío Márquez i Raül Refree, respectivament.

L’últim concert de Rosalía a Catalunya va ser molt íntim, també amb Refree i el seu ‘Los ángeles’ al bosc del Festival Vida, fa dos anys. Un temps en què la cantant sesrovirenca s’ha transformat en una icona mundial.

En l’actuació al Primavera, Rosalía ha fet embogir el públic amb ‘Pienso en tu mirá’, com a peça d’entrada. “És un honor”, ha dit en català la sesrovirenca fent referència al seu retorn a Barcelona damunt d’un escenari.

La sesrovirenca ha interpretat James Blake amb ‘Barefoot in the Park’ i s’ha acomiadat amb ‘Malamente’, la peça que ha canviat la seva vida professional de dalt a baix.

Un públic totalment entregat que ha posat amb evidència que tenia ganes de gaudir-la de ben a prop. Rosalía ha acabat amb un agraïment i dient que “ha sigut inoblidable actuar a la meva ciutat i per la meva gent“.

Concerts al Relive Primavera Sound

Roda de premsa anterior a l’actuació

Videoclip ‘Aute Cuture’

Fotos: Rosalía, durant l’espectacle. Primavera Sound.

Print Friendly, PDF & Email