Diumenge, 16 juny 2024
  • Diumenge, 16 juny 2024
La Bustia Dani Gutierrez PSC Masquefa

El PSC de Masquefa denuncia la deficient gestió econòmica de l’Ajuntament

Per 29 de juliol de 2020 a les 17:00 0 1074 Visites

Des de l’oposició asseguren que no deixa marge per atendre la crisi de la covid-19

En el darrer ple de l’Ajuntament de Masquefa es va presentar la liquidació econòmica de l’any 2019. Després de conèixer el resultat, el PSC denuncia “les greus dades i les conseqüències negatives pels veïns”.

La liquidació de l’any 2019 es tanca amb un romanent de tresoreria en negatiu de 628.000€, el termini mig de pagament augmenta a 37 dies i el deute ascendeix a més de 7 milions d’euros, el 72%. D’altra banda, el resultat pressupostari es tanca amb gairebé una despesa de 2 milions d’euros.

Amb aquestes dades, el govern de Masquefa es veu obligat a realitzar un Pla de Sanejament Financer i un Pla Econòmic i Financer per redreçar la situació.

Daniel Gutiérrez, cap de l’oposició, recorda que “el PSC va votar en contra del pressupost 2019 precisament denunciant que eren unes comptes amb un fort caràcter electoralista que prioritzava les necessitats a curt termini del govern, enfront una estratègia de municipi a mig i llarg termini pensada per consolidar el futur econòmic i social de Masquefa”.

Pel PSC, que el govern de Junts per Masquefa de l’alcalde Xavier Boquete hagi gastat 2M€ més dels que va ingressar l’any 2019 té conseqüències importants. La més significativa de la que ha denominat “deficient gestió econòmica” és que l’Ajuntament “es queda sense marge per atendre la crisi econòmica i social derivada de l’impacte de la covid-19 i tindrà molt difícil aplicar polítiques de suport i reactivació econòmica i social vers els veïns i les empreses”.

Intervenció del regidor Ivan Fraile sobre la situació econòmica de l’Ajuntament de Masquefa.

Fotografia: Daniel Gutiérrez, cap del PSC, durant la presentació del projecte ‘Masquefa 2030’ [PSC Masquefa]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   C-Masquefa, Economia, Masquefa