Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia Masquefa Mesures coronavirus PSC

El PSC de Masquefa proposa 25 mesures per fer front a la crisi derivada de la covid-19

Per 26 de maig de 2020 a les 17:00 0 987 Visites

Amb un pacte municipal polític i social per abordar el futur sòcio-econòmic, cultural, de protecció i d’acords de poble 

El grup municipal socialistade Masquefa ha presentat a l’equip de govern i a la ciutadania una proposta de creació d’un fons d’emergència social i econòmic que recull un total de 25 mesures “per no deixar ningú enrere”. 

Sota el lema ‘A Masquefa, sortim plegats’, en làmbit social, destaquen propostes com una programació especial per casals d’estiu, l’obertura de l’escola bressol durant els mesos de juny, juliol i agost, activitats de lleure durant els propers mesos o garantir beques menjador i la mobilitat de les persones amb mobilitat reduïda.

Les mesures per millorar l’economia, les empreses, el comerç i l’ocupació estan relacionades amb ajudar a totes les famílies vulnerables, les que s’hagin vist afectades laboralment per l’estat d’alarma a l’hora de fer front al pagament de subministraments, per un ERTO o un ERO, així com un programa de suport als autònoms i professionals. A més, destaquen la necessitat de promoure el consum de productes de proximitat i comerç local.

Des del PSC també proposen donar suport a les entitats, col·lectius i persones del sector cultural i crear un programa d’activitats culturals de forma telemàtica o presencial seguint els protocols.

Pel que fa als acords, destaquen la importància fer un pacte municipal polític i social per abordar el futur sòcio-econòmic de Masquefa. Per últim, recomanen garantir material de protecció a l’equip humà de l’Ajuntament i als col·lectius vulnerables i re-formular el contracte de neteja per incorporar la desinfecció d’espais i equipaments públics.

El regidor portaveu Daniel Gutiérrez, explica aquestes mesures en un vídeo.

Fotografia: Els socialistes de Masquefa proposen crear un fons d’emergència social i econòmic, a la imatge el grup que es va presentar a les eleccions de maig de 2019 [PSC Masquefa]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   C-Masquefa, Masquefa, Política