Jordi Cuello és la tercera generació al capdavant de l’establiment gastronòmic com a gerent i xef
Cal Felip d’Olesa celebra el 50è aniversari de l’obertura del restaurant que porta el nom d’un dels fundadors. Felip Carreras i la seva dona Emília Sellarès van obrir l’establiment el 23 d’octubre de 1974, poc després de la posada en servei de la C-55.
La carretera que va d’Abrera a Manresa al pas per Olesa a tocar de Cal Maset, la casa on vivien i feien de masovers com els pares del Felip, va canviar la vida de la família. El matrimoni va deixar la botiga de fruites i verdures que tenien al Mercat de la plaça Catalunya i van convertir en restaurant la planta baixa.
Posteriorment, la segona generació, els fills Josep i Isabel Carreras van agafar el restaurant. El marit de la Isabel, el Manel Cuello, també es va afegir a l’equip. I des de fa uns anys, el fill -net dels fundadors-, Jordi Cuello és el xef, a més de gerent des del 2022, representant de la tercera generació.
El Jordi ha recordat els fundadors i ha dit que la continuïtat ha estat possible “gràcies a vosaltres, els nostres clients. Qui mai ens han fallat” i ha agraït a “tota la gent que ha passat per aquí, els que no hi són, els que seguim i els que vindran”.
El restaurant ofereix cuina tradicional catalana, menú diari, carta i menjar per emportar. Entre les especialitats, els peus de porc i els canelons. També les postres són d’elaboració pròpia.
Aquí la web del restaurant Cal Felip d’Olesa.
Fotografia de portada: La família i els treballadors de Cal Felip en la commemoració del 50è aniversari [Pere Grimau]