La Bustia Sala 5 Martorell Movistar Inter

El Sala 5 es queda sense ascens i el CF Martorell baixa de categoria

Per 6 de juny de 2021 a les 16:30 0 719 Visites

Els dos conjunts han tancat aquest diumenge la temporada 20/21

El Sala 5 Martorell no ha pogut superar el filial del Movistar Inter i acomiada la temporada sense aconseguir l’ascens a Segona Divisió. En la semifinal, que s’ha disputat aquest diumenge a Alcalá de Henares (Madrid), els de Víctor González han lluitat fins al final i s’han sobreposat a un inici complicat, però finalment s’han quedat sense recompensa.

El partit ha començat millor pels locals, que s’han situat amb un contundent 3-0 en tretze minuts. Els vermells no han abaixat els braços i un gol de Ramón i un altre de Fouad han servit per retallar distàncies en el tram final de la primera part. La segona ha iniciat de la millor manera possible: amb una diana de Fouad que significava l’empat a tres. A partir d’aquest moment i en uns minuts d’anades i tornades, s’ha decidit el partit (7-5) amb quatre gols dels locals i dos dels visitants, obra de Ramón i Toni Sánchez.

D’altra banda, el CF Martorell ha certificat aquest mateix diumenge el descens de categoria després d’empatar a dos contra l’Atlètic Sant Just. El partit se li ha posat de cara després d’avançar-se amb un 2-0 gràcies als gols de Pau Nández i Martí, però el conjunt visitant ha retallat distàncies al minut 55 i ha signat l’empat en l’últim minut del temps reglamentari.

Fotografia: El Sala 5 Martorell perd contra el filial del Movistar Inter [@AcademiaInterFS]