La Bustia Sala 5 Martorell Industrias Santa Coloma

El Sala 5 Martorell recupera el liderat

Per 21 de febrer de 2022 a les 18:00 0 429 Visites

Després de guanyar davant el filial d’Industrias Santa Coloma

El primer equip del Sala 5 Martorell ha aconseguit aquest dissabte una victòria molt important davant el filial d’Industrias Santa Coloma per 3-1. Els colomencs arribaven com a primers classificats i el triomf dels de Víctor González els col·loca líders de la classificació de Segona Divisió B de futbol sala.

El partit va començar amb un gol visitant quan encara no havien passat ni dos minuts de joc. Eric Panés va sorprendre l’equip martorellenc, que va haver de capgirar el marcador. Oussama Chefrau va ser l’autor de l’empat i Joan Rusinés va situar el 2-1 abans del descans. En una segona part competida, Malik, que va reaparèixer després d’una lesió al genoll, va sentenciar el partit amb el 3-1 a 47 segons per al final.

El tècnic de l’equip, Víctor González, ha explicat: “Hem patit i hem tingut més ocasions. Veia que estàvem a punt de marcar, però el 2-1 indicava que qualsevol cosa podria complicar el partit. Tenim un bon gust de boca, el nostre pla de partit ha sortit bé”.

Aquest cap de setmana, els vermells visiten l’UD Ibiza Gasifred, els sisens classificats.

Fotografia: Triomf del Sala 5 Martorell davant l’Industrias Santa Coloma B [La Bústia]