Divendres, 26 abril 2024
  • Divendres, 26 abril 2024
La Bustia Sala5 Martorell Copa del Rei Noia

El Sala5 Martorell diu adéu a la Copa del Rei i l’olesà Bernat Povill passa de ronda

Per 16 de novembre de 2022 a les 19:33 0 350 Visites

Els martorellencs han caigut davant el Noia i Povill, amb l’Industrias Santa Coloma, s’ha imposat al Rivas

El Sala5 Martorell s’ha acomiadat aquest dimarts de la Copa del Rei després de caure per 2-5 contra el Noia Portus Apostoli, conjunt de Primera Divisió, en la quarta ronda de la competició. Els de Víctor González van començar amb bones sensacions i mantenint l’empat inicial prop de 15 minuts. No obstant això, els visitants es van avançar amb dos gols abans del descans.

En la represa, el martorellenc Marc Mármol va retallar distàncies, però el Noia va reaccionar ràpidament i al minut 24 el resultat era d’1-4. En l’últim minut es van veure dos gols més: un per cada equip, que significava el definitiu 2-5. Ara els vermells ja es tornen a centrar en la Lliga i en revertir una situació complicada després de quatre jornades consecutives sense puntuar.

Per la seva banda, l’olesà Bernat Povill sí que ha aconseguit la classificació per als vuitens de final de la competició amb l’Industrias Santa Coloma. L’equip colomenc va vèncer davant el CD Rivas Futsal per 2-3 en un partit que es va haver de decidir a la pròrroga. El pròxim 24 de novembre es farà el sorteig per conèixer els emparellaments dels partits que es jugaran a finals de gener.

Fotografies: El Sala5 Martorell davant el Noia i Bernat Povill durant el partit davant el Rivas [Sala5 Martorell / Industrias Santa Coloma]