Dijous, 28 març 2024
  • Dijous, 28 març 2024
La Bustia Sala 5 Martorell copa del rei

El Sala5 Martorell dona la sorpresa i es classifica per a vuitens de la Copa del Rei

Per 25 de novembre de 2020 a les 17:00 0 602 Visites

Després de guanyar el Peñíscola, un equip de la màxima categoria

El primer equip del Sala5 Martorell ha guanyat el Peñíscola Globeenergy FS, equip de Primera Divisió, per 4-3 en els setzes de final de la Copa del Rei i ja espera rival per a la següent ronda.

El conjunt visitant, entrenat per Manuel Collado, exjugador del FS Martorell, va avançar-se al marcador en els primers 10 minuts signant un 0-2. Abans del descans, Ramon Sánchez va aprofitar un refús per retallar distàncies.

A la represa, els gols de Fouad i Malik van capgirar el marcador (3-2) però Iván Rumbo va tornar a fer l’empat quan encara quedaven tretze minuts pel final. Els vermells van haver de patir fins l’últim sospir: Joan Rusines, fa falta de sis segons, va robar una pilota en defensa i a porteria buida, ja que el Peñíscola jugava amb el porter jugador, va fer el 4-3 definitiu.

Precisament l’autor del gol va lloar la feina de l’equip de Collado: “És històric perquè guanyar a un equip de Primera s’ha vist poques vegades. Es nota que entrenen molt i és un conjunt molt bo que està a la zona alta de la classificació”. Sobre el gol va afirmar que “estava molt cansat però sabia que havia de marcar sí o sí”.

Els de Víctor González coneixeran el seu rival de vuitens aquest mateix dijous a la tarda, quan es durà a terme el sorteig on també hi estaran el Barça, el Movistar Inter, el Levante UD FS, el Fútbol Emotion Zaragoza, el Palma Futsal, l’Industrias Santa Coloma, el Jaén Paraíso Interior, el Burela FS i l’Osasuna Magna de Primera Divisió, i el Noia i el Mengíbar FS, de Segona Divisió. Aquest dimecres al vespre es completarà la jornada amb l’UMA Antequera-Real Betis, el CD Leganés-Viña Albali Valdepeñas i el Nueva Elda-ElPozo Murcia.

Fotografia: El Sala5 Martorell celebra la classificació per a vuitens de la Copa del Rei [Xavi Velasco]