• Divendres, 26 abril 2024
La Bustia 28 Descens Sant Andreu (1)

El santandreuenc Iván Oulego guanya el 28è Descens de Sant Andreu de la Barca

Per 14 de març de 2022 a les 19:00 0 678 Visites

Aina González ha estat segona en la categoria Elit Femení i Pasqual Canals ha guanyat en el Màster 30

Fins a 250 persones han participat aquest cap de setmana en el 28è Descens de Sant Andreu de la Barca, una prova que dona inici a la Copa d’Espanya de Descens 2022 i que organitza el Moto Club Sant Andreu de la Barca.

El santandreuenc Iván Oulego, de 46 anys, ha aconseguit la victòria en la categoria Elit Masculí amb un temps d’1.59.96. Per tercera vegada, el corredor local s’ha proclamat vencedor del DH estatal més prestigiós. En travessar la meta ha estat mantejat pels corredors local, que per a ells és tot un referent. És l’únic rider que ha participat en les 28 edicions del DH de Sant Andreu de la Barca.

La francesa Nastasia Giménez ha guanyat en la categoria femenina. La segona posició en Elit Femení ha estat per a la santandreuenca Aina González. A més, cal destacar la victòria de Pasqual Canals, també de Sant Andreu, en el Màster 30.

Els guanyadors en les altres categories han estat Adriel Pons en Júnior Masculina, Kira Zamora en Júnior Femenina, Oriol Llaudó en Cadet Masculina, Maria Pomés en Cadet Femenina, Ross Sturm en Màster 30 Femenina, Gabriel Baker en Màster 40 Masculina, Manon Hooijschuur en Màster 40 Femenina i Jacobo Santana en Màster 50 Masculina.

Els entrenaments del dissabte es van fer amb pluja, però el diumenge, quan es disputaven les proves, el dia va començar amb bones condicions meteorològiques. Després dels entrenaments a primera hora i de la màniga classificatòria sense pluja, just abans de les finals va caure un aiguat que va donar emoció a la prova.

Fotografies: Iván Oulego al pòdium i sent mantejat i alguns participants durant la prova [Ràdio Sant Andreu / DH Sant Andreu / Federació Catalana de Ciclisme]