• Dissabte, 27 juliol 2024
La Bustia Pau Prim debut Barça

El santandreuenc Pau Prim debuta amb el primer equip del Barça

Per 6 de juny de 2023 a les 18:00 0 1348 Visites

En el partit amistós davant el Vissel Kobe, que ha acabat amb victòria blaugrana per 0-2

El santandreuenc Pau Prim ha debutat aquest dimarts amb el primer equip del Barça de futbol. Ho ha fet com a titular en el partit amistós entre els blaugranes i el Vissel Kobe del mític Andrés Iniesta. Els gols de Kessie i el martorellenc Eric Garcia han donat la victòria per 0-2 als de Xavi Hernández.

Prim té 17 anys, és juvenil de primer any i juga de migcampista. Va començar en el futbol formatiu culer l’any 2013 procedent de la FCBEscola.

Davant el Vissel Kobe, el santandreuenc ha lluït el dorsal 26 i disputat els 90 minuts mostrant un gran tracte amb la pilota. A més, el jove jugador ha pogut demostrar la seva habilitat en xuts llunyans.

Prèviament a aquest amistós, Prim va formar part de la convocatòria blaugrana en el darrer partit de Lliga davant el Celta de Vigo. Va ser suplent i no va tenir oportunitat de gaudir de minuts.

Fotografia: Pau Prim en el seu debut amb el Barça en una jugada amb Andrés Iniesta [Barça]