Dimecres, 22 maig 2024
  • Dimecres, 22 maig 2024
Martorell - La Bustia - llengua catalana

Martorell impulsa la 16a edició del Voluntariat per la Llengua

Per 12 de febrer de 2020 a les 12:00 0 665 Visites

És un programa de converses en català adreçat a aquelles persones que no hi parlen de forma habitual

El Servei Local de Català (SLC), del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), ha obert les inscripcions a la 16a edició del Voluntariat per la llengua (VxL), un programa de converses en català.

El VxL és un programa pensat perquè les persones amb coneixements bàsics de català el puguin practicar en un context real i distès, i perquè les que el parlen habitualment no canviïn de llengua davant d’un interlocutor que entén el català encara que no el tingui com a llengua oficial.

El programa es pot fer en modalitat presencial o virtual, cal ser major d’edat per participar-hi i demana un mínim d’una hora de dedicació setmanal durant 10 setmanes.

Les persones interessades s’han d’inscriure al Servei Local de Català, situat al Complex Educatiu, al número 11 del carrer de Josep Tarradellas. Les inscripcions es fan de dilluns a dijous de 10 a 12 h i les tardes dels dimarts de 16 a 18 h.

La 16a edició del VxL a Martorell es farà el 5 de març (19 h) al Complex Educatiu coincidint amb la presentació de les parelles lingüístiques. L’any passat es va establir el rècord de 54 parelles.

Fotografia: L’acte de cloenda, el juny passat, als jardins de l’Enrajolada [Ajuntament]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Martorell