Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia Eric Garcia Moral Sant Esteve

El sesrovirenc Eric Garcia Moral participa en els guions d’una sèrie de TV3

Per 15 d'agost de 2021 a les 7:00 0 1617 Visites

Els primers capítols de ‘Buga Buga’ ja s’han estrenat i es poden veure a la carta

Buga Buga’ és la nova sèrie de TV3 que compta amb la participació d’Eric Garcia Moral en els guions, juntament amb les directores Alba Simón i Ana Millán. S’ha estrenat el dilluns 9 d’agost i es pot veure a Internet a la carta del canal. Amb aquesta producció, el sesrovirenc s’estrena com a guionista i signa Eric Moral. 

‘Buga Buga’ és una ficció que mostra trobades entre diferents personatges en un lloc comú: la bugaderia on porten a rentar la roba. Amor, sexe, secrets, assetjament, soledat i ruptures són alguns dels temes que apareixen en la sèrie. Es presenta en sis episodis de 20 minuts i de moment ja s’han estrenat els dos primers: ‘Amigues’ i ‘Triangle’.

El sesrovirenc, nascut a Barcelona l’any 1991, fins ara tenia trajectòria com a historiador africanista, investigador i escriptor, amb diverses obres publicades. A més d’aquesta sèrie, el sesrovirenc té en marxa altres projectes com el guió d’una pel·lícula i segueix la seva tasca d’investigador. 

A través del seu compte d’Instagram, ha volgut agrair a “tot l’equipàs que ha fet possible que la sèrie hagi tirat endavant. No ha estat fàcil, i només els qui hem participat en algun punt del procés sabem tot l’esforç i treball que hi ha darrere dels capítols”.

Fotografia: Eric Moral participa com a guionista de la sèrie ‘Buga Buga’ de TV3 [Carlos Bajo/Wiriko.org]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: