Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia SuperFesta SuperMes Baix Llobregat

El SuperMes comença amb una festa multitudinària

Per 2 d'abril de 2019 a les 7:30 0 962 Visites

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat organitza durant quatre caps de setmana activitats familiars d’oci, cultura i gastronomia a la comarca

L’organització calcula que a la SuperFesta d’aquest diumenge han assisitit més de 3.000 persones. La quarta edició del SuperMes, que se celebra durant tot l’abril al Baix Llobregat, ha començat per primera vegada amb aquesta convocatòria festiva. Es va celebrar al Parc de Can Mercader de Cornellà al matí amb nombroses activitats.

Les famílies van gaudir de jocs variats de fusta, activitats d’aigua del Museu Agbar, tallers de pintura, música, bombolles, xanquers, animació musical, i del “trenet”, un símbol del parc. La mascota del Baix Llobregat, la Puput Punxetes, va ser la protagonista de la festa, ballant, repartint globus i fent somriure a petits i grans. El Consorci de Turisme del Baix Llobregat, dins de la carpa principal de la festa, va lliurar informació, globus, antifaços i calcomanies als infants.

La cirereta del pastís la va posar l’actuació de la banda de Sant Feliu de Llobregat Reggae per Xics, que ha creat la cançó del SuperMes, dedicada a la comarca del Baix Llobregat, i que la va tocar en el concert, connectant de ple amb el públic familiar, fent ballar tant pares, mares, i fills.

Després d’aquest tret de sortida d’alt voltatge, la campanya ofereix quatre caps de setmana d’abril, incloent la Setmana Santa, plens d’activitats en exclusiva per a famílies, amb promocions i descomptes especials en activitats d’oci i d’aventura, rutes a la natura, museus, restaurants i allotjaments, que s’oferiran únicament durant el SuperMes.

Entre les activitats d’enguany, cal destacar les propostes que inclouen importants descomptes als principals atractius turístics de la comarca, com són les Coves de Montserrat, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, el Canal Olímpic de Castelldefels, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, Catalunya en Miniatura a Torrelles de Llobregat, els Museus d’Esplugues, o la Cripta Gaudí de la Colònia Güell.

També s’organitzen activitats completament originals, com ara la possibilitat de convertir-se en xef per un dia, practicar i aprendre els secrets del tir en arc, viure raids d’aventura en família, experimentar la pastura amb un ramat d’ovelles, fer rutes a cavall i en poni, o jugar a fer de pagès al Parc Agrari, entre d’altres.

D’altra banda, la Puput Punxetes, la mascota turística de la comarca estarà físicament en moltes activitats animant les famílies, i repartint globus i calcomanies entre els infants.

El SuperMes del Baix Llobregat organitza diferents concursos a les xarxes socials per premiar a les famílies amb experiències molt completes a la comarca, que inclouen activitats, àpats i allotjaments.

Per a més informació i per gaudir d’aquest ampli ventall de propostes i dels seus descomptes, només cal entrar al web elsupermes.cat i activar les promocions i/o comprar les activitats directament on-line.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: