• Divendres, 26 abril 2024
Esports - La Bustia - Taekwondo Sant Esteve

El Taekwondo Sant Esteve participa a l’Open d’Espanya a Vila-real

Per 11 d'abril de 2019 a les 18:00 0 803 Visites

Albert Bonilla competirà en la prova de combat que té lloc els dies 13 i 14 d’abril

L’Escola Taekwondo Sesrovires estarà present en el proper Open d’Espanya, que tindrà lloc a Vila-real (Castelló) els dies 13 i 14 d’abril, on Albert Bonilla competirà en la modalitat de combat. Al Campionat d’Espanya de Pumses, Bonilla va penjar-se la medalla de plata mentre que acompanyat de Laura Uroz, va obtenir la sisena posició en la modalitat de parelles.

L’entitat sesrovirenca ha participat en diferents competicions d’àmbit nacional, estatal i europeu en proves de pumse i de combat en el primer trimestre de l’any. A la ciutat alemanya de Sindelfingen, el taekwondo sesrovirenc  va guanyar tres medalles de bronze, dues en la modalitat per parelles i una en individual a la President Cup’s de Pumse. En aquest torneig van participar-hi campions d’Europa i medallistes mundials de l’equip coreà.

Al 13è Torneig de l’Amistat, a la Selva del Camp, l’Escola Taekwondo Sesrovires va penjar-se 24 medalles d’or, 14 d’argent i 12 de bronze amb la presència de 30 clubs i més de 1.200 competidors. Una setmana abans, el taekwondo sesrovirenc va prendre part en el Campionat de Catalunya Infantil de combat i va obtenir sis medalles d’or, una plata i cinc de bronze.