Diumenge, 21 juliol 2024
  • Diumenge, 21 juliol 2024
Martorell - La Bustia - apagada llum Martorell

El temporal provoca talls de llum i de mobilitat en vies inundables

Per 5 de desembre de 2019 a les 7:00 0 1592 Visites

Més de 4.300 persones s’han quedat a les fosques més de tres hores a Martorell

Una avaria ha deixat sense llum 4.332 veïns de Martorell durant més de tres hores quan va marxar al voltant de les 9 de la nit. Aquesta matinada s’ha restablert el servei. Operaris de les empreses de subministrament de llum van treballar fins passada la mitjanit per recuperar la normalitat. 

També a Martorell, el pont inundable del riu Anoia es manté tancat al pas de vehicles des d’ahir i es va acordonar la zona de l’aparcament inundable a tocar del pont d’Anoia. Durant tota la nit, agents de la Policia Local i de Protecció Civil han fet guàrdia pels voltants del riu.

A Esparreguera, diversos habitatges del carrer de Ferran Puig han patit inundacions als baixos ja que l’aigua els ha entrat pel subsòl. Els veïns han hagut de treure l’aigua pel seu compte. També durant unes hores, ha marxat el llum.

Castellví ha tancat, des d’ahir, els parcs, jardins, zones arbrades i bosc públic degut al temporal de vent. L’Ajuntament ha seguit les recomanacions de la direcció general de Protecció Civil fins al pas definitiu del temporal.

A Gelida, l’augment del cabal del riu Anoia ha provocat que s’inundés el pas del desviament provisional entre les Cases Noves i la Font del Claro, a la carretera BV-2249. Un fet que ha determinat l’avançament de la reobertura del pont centenari que estava en obres d’eixamplament i que estan gairebé finalitzades.

Protecció Civil informa que s’ha d’evitar acostar-se a rius i rieres i passos inundables perquè encara que plogui de forma menys sostinguda, es manté l’alerta del Pla Inuncat.

Fotografia: L’antiga N-II, al seu pas per Martorell, sense llum [La Bústia]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: