Divendres, 14 juny 2024
  • Divendres, 14 juny 2024
La Bustia CB Esparreguera ascens a EBA

El Tenea CB Esparreguera aconsegueix l’ascens a Lliga EBA

Per 29 de maig de 2024 a les 18:00 0 302 Visites

El club esparreguerí ha anunciat la continuïtat a l’estructura esportiva amb la renovació de Marc Raventós i d’Òscar Rodríguez

El Tenea CB Esparreguera ha aconseguit l’ascens a la Lliga EBA després d’una temporada. Ho ha fet assolint la tercera posició en la Fase Final de la Super Copa que s’ha disputat els dies 25 i 26 de maig al Pavelló Nou Congost de Manresa.

L’equip esparreguerí, dirigit per Norberto Guerra, ha guanyat per 73-66 el CNS Bàsquet en un partit que ha remuntat en l’últim acte. La presència del pivot Diego Dias (15 punts, 13 rebots i 29 de valoració), juntament amb la direcció del base i capità Pau Campaña (11 punts, 9 rebots, 5 assistències i 20 de valoració) ha conduït els seus a un triomf per a la història.

D’altra banda, el club ha anunciat la continuïtat a l’estructura esportiva renovant a Marc Raventós com a Director Tècnic i a Òscar Rodríguez com a coordinador de les categories des de l’escola fins a cadet. Destaquen que “aquest tàndem continuarà treballant en el desenvolupament del bàsquet base per fomentar el creixement esportiu i els valors dels nostres futurs talents. A més, es comprometen a consolidar i potenciar els equips des de júniors fins a sèniors, afrontant amb il·lusió el repte del recent ascens del Sènior masculí a la Tercera FEB”.

Fotografia: El CB Esparreguera aconsegueix l’ascens a EBA [Joaquim Alberch] / Marc Raventós i Òscar Rodríguez [CB Esparreguera]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Esparreguera, Esports