Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
La Bustia fuita gas La Sinia Martorell

El trencament d’una canonada de gas provoca una fuita a Martorell i un tall del servei a Gelida

Per 10 d'octubre de 2020 a les 11:00 0 821 Visites

S’ha produït aquest divendres al migdia i ha afectat 856 abonats de Gelida que no han tornat a tenir servei fins a la nit

Les obres en els terrenys del que serà el nou barri de La Sínia de Martorell han provocat el trencament d’una canonada de gas d’alta pressió aquest divendres al migdia.

Els tècnics de la companyia de gas natural van tancar les vàlvules per aturar la fuita i la canonada va quedar arreglada després de les 21h. Per la seva part, els Bombers van comprovar que la fuita no hagués comportat cap perill.

A les 19.19h es començava a soldar el tub i que unes 3 hores es restabliria el servei, segons informava l’Ajuntament. També que el tall en el subministrament no ha afectat els veïns de Martorell.

En canvi a Gelida, aquest trencament ha provocat que 856 abonats es quedessin sense servei fins a gairebé les 22h. L’Ajuntament de Gelida també ha informat de la incidència i del restabliment del servei.

Fotografies: Els tècnics de la companyia reparen la canonada de gas i els Bombers comproven la incidència de la fuita [Aj Martorell]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Gelida, Martorell, Successos