Dimarts, 21 maig 2024
  • Dimarts, 21 maig 2024
La Bustia visita Jordi Puignero La Sinia

El vicepresident de la Generalitat visita les obres de La Sínia

Per 20 de gener de 2022 a les 7:00 0 736 Visites

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, li ha demanat a Jordi Puigneró que el barri pugui optar a una nova línia d’ajuts per la construcció d’habitatges de protecció oficial

El vicepresident de la Generalitat i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, ha visitat aquest dimecres Martorell per conèixer l’estat de les obres del nou barri de La Sínia de Martorell. Ha estat acompanyat per l’alcalde Xavier Fonollosa.

Puigneró no ha fet declaracions a la premsa, però Fonollosa explica que al vicepresident el futur barri de La Sínia li ha semblat “espectacular per la qualitat urbana, l’enllumenat, els arbres i la dimensió. Ha dit que això és urbanisme del segle XXI”.

L’alcalde ha demanat al conseller que La Sínia pugui optar a la nova línia d’ajuts que la Generalitat ofereix per a la construcció d’habitatges de protecció oficial amb una subvenció del 20%. L’alcalde comenta que a banda dels 260 habitatges previstos en el barri, es podrien construir 70 més i “el conseller ha dit que hi apostaran i que ens subvencionaran per poder tirar-los endavant”.

Durant la visita institucional s’han tractat altres temes, com la posada en funcionament de la T-Mobilitat, la futura cobertura de les línies de Ferrocarrils al seu pas per Can Ros, les obres del ‘park&ride’ a l’aparcament de FGC Martorell-Central i el Pla Director Urbanístic d’Activitat Econòmica al sector Xàmenes.

També han assistit Agustí Serra, director general d’Ordenació Territorial i Urbanisme; Mercè Conesa, directora de l’Incasòl, i Mercè Santmartí, directora dels SSTT del departament de Polítiques Digitals i Territori; Lluís Amat, regidor d’Hisenda i Règim Interior; Elisabeth Plaza, regidora de Serveis Municipals i Via Pública; Cristina Benítez, coordinadora Jurídica Administrativa, Territori i Sostenibilitat; i Àlex Quintín, arquitecte municipal.

Fotografies: Jordi Puigneró visita les obres de La Sínia [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Política, Societat