Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia detencio Carlos Navarro el yoyas Brians 1 Sant Esteve

El ‘yoyas’ passa els primers dies a Can Brians

Per 28 de juny de 2024 a les 9:12 0 367 Visites

Acusat de violència en l’àmbit familiar i maltractaments, estava fugit des del 2022, l’han detingut i ha entrat a la presó de Sant Esteve aquest dimecres

L’exconcursant de ‘Gran Hermano’ Carlos Navarro, conegut com el ‘yoyas’, ha ingressat al centre penitenciari Brians 1 poc després de les 13h d’aquest dimecres.

Està previst que passi els primers dies al departament d’ingressos, on el visiten diferents professionals de l’àmbit sanitari i social per decidir després la ubicació que més s’adapti a les necessitats de l’intern. El seu advocat, Esteban Gómez, l’ha visitat a la presó on ha dit als mitjans que confia en la seva innocència.

La detenció va anar a càrrec de la Policia Nacional i Mossos d’Esquadra en una urbanització de la Torre de Claramunt (Anoia) el dimecres de matinada.

El jutjat de guàrdia d’Igualada ha ordenat presó per a l’home, fugit des del 2022. Segons informa el TSJC, el jutjat de guàrdia d’Igualada ho ha ordenat en compliment d’una ordre de recerca, detenció i ingrés a presó dictada des de Las Palmas per complir pena de presó de 5 anys i 8 mesos que li va imposar el jutjat penal número 5.

Era una sentència del 10 de desembre del 2020 per maltractament habitual, lesions, delicte lleu d’amenaces i delicte lleu de vexacions en l’àmbit familiar. Aquesta sentència va ser confirmada per la secció segona de l’Audiència de Las Palmas amb sentència del 12 d’abril del 2021, segons la informació facilitada per l’Oficina de Comunicació del Tribunal Superior de Justícia d’Illes Canàries.

Fotografies: Moments de la intervenció dels agents i la detenció [ACN / PN / ME]

Print Friendly, PDF & Email