Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
La Bustia acte PSC Abrera eleccions 12 maig 2

Eleccions 12-M: Alcaldes i candidats socialistes participen en actes de proximitat

Per 7 de maig de 2024 a les 12:00 0 365 Visites

Destaca una trobada per parlar del municipalisme a la Generalitat amb 4 regidors i 3 alcaldes a Abrera i les visites de la número 2 a Esparreguera i Sant Andreu i de la número 4 a Sant Esteve

Durant els darrers dies, el PSC ha organitzat actes al Baix Llobregat Nord. A Abrera, els candidats Fernando Vicente (Olesa, número 35), Juan Pablo Beas (Sant Andreu, número 57) i Vicky Castellanos (Castellví, suplent 5) han participat el 3 de maig en un acte sobre municipalisme. Ho han fet amb els alcaldes d’Abrera, Jesús Naharro; Sant Esteve, Enric Carbonell; i Collbató, Gemma Rodríguez, així com el regidor de Martorell Javier González. L’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas (número 51), no ha pogut assistir perquè formava part de la delegació esparreguerina que ha viatjat a Roma i El Vaticà per reconèixer l’obra musical del veí Josep Borràs.

A Sant Esteve, la candidata número 4, Esther Niubó, ha visitat la Fira de la Primavera amb l’alcalde Enric Carbonell i alguns membres del govern municipal. En el seu discurs, ha posat d’exemple la tasca del govern municipal del municipi: “Volem extrapolar a la Generalitat el que estan fent ajuntaments catalans com el de Sant Esteve Sesrovires. Són ajuntaments amb un full de ruta clar i amb una voluntat inequívoca de treballar per la cohesió social de les seves veïnes i veïns, la justícia social i la igualtat d’oportunitats, i uns serveis públics excel·lents i de primer nivell”.

A Esparreguera, la secretària d’Economia, Coneixement i Transició Digital del PSC i número 2 per Barcelona, Alicia Romero, ha estat en un acte acompanyada per Eduard Rivas i la número 4 i primera secretària del PSC de Castelldefels, Esther Niubó.

Romero ha destacat “la importància de concentrar tot el vot de canvi en Salvador Illa per tenir un govern que estigui per les coses del dia a dia. Justament això és el que hem intentat fer amb la nostra oposició quan hem acordat pressupostos amb el Govern. No els hem aprovat per ajudar Aragonès, els hem aprovat perquè Catalunya tingués més mestres, més metges o més inversions estratègiques”.

Rivas ha dit que “Espareguera necessita un govern de Salvador Illa per tenir els serveis públics que es mereix en temes fonamentals com les farmàcies de guàrdia, les escoles bressol o la millora de la freqüència de busos amb Barcelona. Catalunya no pot tenir 4 anys més d’un govern que permanentment responsabilitza els ajuntaments d’allò que és la seva competència”.

A Sant Andreu, Alicia Romero s’ha desplaçat a Sant Andreu per visitar la 7a Fira del Vi. Per a Juan Pablo Beas “és un orgull tenir a Sant Andreu una política com l’Alicia, que ha demostrat una enorme capacitat d’arribar a acords, consensos i pactes amb la resta de forces polítiques. Si el 12M volem un govern basat en aquests valors, cal concentrar el vot en Salvador Illa”.

Fotografies: Actes socialistes al Baix Llobregat Nord [PSC]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: