Diumenge, 21 juliol 2024
  • Diumenge, 21 juliol 2024
La Bustia portada abril 2021

Els autors locals, protagonistes a la nova edició de La Bústia

Per 20 d'abril de 2021 a les 7:00 0 1065 Visites

Destaca una doble entrevista amb Vanessa Martínez, infermera de l’Hospital de Martorell, i Gemma Vera, jove sesrovirenca que va passar la covid-19 fa un any

Amb l’arribada de Sant Jordi, a la nova edició de La Bústia d’aquest mes d’abril aprofitem per presentar els autors locals que han publicat llibres durant aquest any. En portada apareixen algunes de les novetats i en les primeres pàgines, el llistat complet i algunes de les portades més recents.

Un any després de l’esclat de la pandèmia, tornem a entrevistar a Vanessa Martínez, infermera i cap d’àrea d’hospitalització de l’Hospital de Martorell, i a Gemma Vera, la primera persona a donar positiu en covid-19 de la zona. També destaquem el triomf d’Álex Mellado, campió de Catalunya de motocròs elèctric i protagonista del mes.

L’artista Eva Fernández ens regala un dibuix del Pont del Diable de Martorell i el dibuixant Ricardo Peregrina ens acosta una vinyeta sobre la vacunació de la covid-19 relacionada amb la Diada de Sant Jordi.

A més, es poden llegir notícies de societat, successos, política, economia, cultura i esports, que complementen amb la secció de participació. Els continguts d’algunes notícies o seccions destacades també es poden ampliar a través de codis QR.

L’edició del mes d’abril de La Bústia ja s’està distribuint a les bústies, punts i expositors dels 10 municipis de difusió. També es pot consultar en format pdf a través d’aquest enllaç.

Fotografia: Portada de La Bústia d’abril 2021.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: