Diumenge, 21 juliol 2024
  • Diumenge, 21 juliol 2024
La Bustia ERC Ginebra (3)

Els candidats d’ERC es reuneixen amb Marta Rovira a Ginebra

Per 12 de setembre de 2022 a les 18:00 0 524 Visites

Entre els caps de llista per a les eleccions municipals del Baix Llobregat, hi han participat Soulimane Messaoudi i Carme Rallo de Martorell i Sant Esteve

Soulimane Messaoudi, cap de llista d’ERC Martorell, i Carme Rallo, candidata a l’alcaldia de Sant Esteve, han estat presents a la reunió amb la secretària general d’Esquerra Republicana de Catalunya, Marta Rovira. L’acte s’ha celebrat el dijous a Ginebra i ha servit per reunir candidats republicans a les eleccions municipals del Baix Llobregat i l’Hospitalet.

Messaoudi ha destacat que comencen “un projecte inclusiu, que compta amb tots els veïns i veïnes i que vol afrontar problemes com les dificultats per accedir a l’habitatge o el deteriorament dels serveis socials”.

Rallo ha recordat que “malgrat haver guanyat les eleccions, un pacte ens va deixar sense l’alcaldia” i ha assegurat que des del partit aposten “per un creixement sostenible, la bona gestió de recursos i el manteniment dels equipaments que tenim”.

Per la seva banda, Rovira ha comentat que el Baix Llobregat “mereix una regeneració democràtica i política. Volem aportar-hi una nova mirada, amb un canvi que doni futur i una nova perspectiva a les ciutats de la comarca, posant fi a les dinàmiques de clientelisme, favoritismes i corrupció”.

Fotografies: Reunió i roda de premsa dels candidats d’ERC a Ginebra [Municipis Republicans]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: