Dijous, 25 abril 2024
  • Dijous, 25 abril 2024

Els germans Boltà defensen el liderat de la Copa Catalana a Lleida

Per 2 de març de 2019 a les 18:00 0 797 Visites

Els pilots sesrovirencs van pujar al podi en la primera prova disputada a Mollerussa

L’equip Tresina Sport, de Sant Esteve Sesrovires, torna a la graella de sortida de la Copa Catalana de Resistència Off-Road per defensar el liderat que va aconseguir, fa tres setmanes, en l’estrena de la competició a Mollerussa. La dupla Jordi i David Boltà, al voltant del Peugeot 205 del Tresina Sport 1 va superar a l’altra parella sesrovirenca, Ivan i Xavier Margarit amb un Citroën Saxo (Tresina Sport 3), qui van acabar en segona posició en la primera jornada.

Les diferències entre els dos equips sesrovirencs va ser molt ajustada. Després de 138 voltes al circuit de Mollerussa, Jordi i David Boltà van quedar a només 8,867 segons de diferència d’Ivan i Xavier Margarit. El Peugeot 205 de Jordi i David Boltà i el Citroen Saxo de Ivan i Xavier Margarit comparteixen unes mecàniques molt semblants i que no han experimentat canvis substancials respecte a altres anys. Els sesrovirencs han apostat fonamentalment per la fiabilitat i per la tàctica en la cursa per poder liderar el campionat.

Aquest cap de setmana a Lleida hi participaran prop d’una trentena de cotxes. Lluís Solà sènior i Lluís Solà júnior, amb un Peugeot 106 (Tresina Sport 4), s’estrenaran en la competició. Qui no participarà serà el Tresina Sport 2, amb Vicente de la Torre i Joan Soldevila, vigents campions de Catalunya.