Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
La Bustia Bones Festes Estudi Original dibuix Eva Fernandez Nadal 2021

Els infants, a la felicitació de Nadal de La Bústia

Per 24 de desembre de 2021 a les 14:00 0 822 Visites

La postal de proximitat, obra de l’artista olesana Eva Fernández, ens presenta una altra mirada en aquestes festes

La pintora i col·labora de La Bústia, Eva Fernández, ens acosta un dibuix sobre aquesta època d’il·lusió i esperança. Ho fa des del punt de vista de les diferències socials, de la riquesa i de la pobresa, i com impacta en els nens, amb una mirada comprensiva i alhora crítica.

Un de cada tres infants a Catalunya està en risc de pobresa i empitjora la salut mental. Així ho ha alertat un informe del síndic de greuges. També 4 de cada 10 famílies monoparentals estan en risc de pobresa, segons una anàlisi de l’ONG Save the Children a partir de les dades de l’Institut d’Estadística de Catalunya (Indescat).

Reconeixem tots els particulars, entitats i institucions que aporten i organitzen campanyes per arribar als més necessitats i treure la riquesa interior de nens i adults. Equilibri, igualtat i somnis són alguns dels regals que s’il·lustren en la postal de Nadal i que desitgem per a tots els nens i les famílies.

Des de La Bústia i labustia.cat us agraïm les vostres col·laboracions, la participació i la confiança. Us desitgem bones festes i un 2022 amb les millors notícies i desitjos d’esperança, il·lusió i Salut.

El dibuix s’ha publicat a l’edició especial de Nadal de La Bústia.

Print Friendly, PDF & Email