Dissabte, 20 juliol 2024
  • Dissabte, 20 juliol 2024
La Bustia Hipofam humor 5 maig de 2019 Martorell

Els monòlegs solidaris tornen a Martorell

Per 28 de febrer de 2023 a les 21:30 0 746 Visites

Hipofam recapta fons per la investigació de la hipomagnesemia familiar en motiu del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries que es commemora el 28 de febrer

L’associació de Martorell i Castellví Hipofam organitza pel diumenge 12 de març un festival de monòlegs solidaris a l’auditori Joan Cererols del Centre cultural de Martorell.

S’iniciarà a les 18h i comptarà amb la participació desinteressada de 8 còmics. Miguel Espejo presentarà i amenitzarà les actuacions dels altres set artistes: Marina Durán, David Sas, Àngel Miralles, Lourdes Bayonas, Edu Mutante, Àngel del Moral i Jorge Santini. Una desfilada d’artistes que durant dues hores regalaran somriures al públic assistent.

La jornada te un caràcter solidari perquè l’objectiu és recaptar fons per la investigació científica d’una malaltia minoritària, la hipomagnesemia familiar. L’associació Hipofam promou des de fa vuit anys la investigació d’aquesta malaltia al Vall d’Hebron Institut de Recerca. Gràcies a la contribució d’Hipofam, els investigadors coneixen millor la malaltia i cada dia són més a prop de trobar un tractament.

A més a més, aquesta acció vol contribuir a donar visibilitat al Dia Mundial de les Malalties Minoritàries que es commemora el 28 de febrer. Per fer possible la captació de fons, cada assistent farà una donació de 12€ a Hipofam, qui s’encarregarà que tot el que s’aconsegueixi recaptar amb les actuacions anirà destinat a la investigació al Vall d’Hebron Institut de Recerca.

Aquest acte ha estat organitzat gràcies a la implicació de l’entitat Comèdia en Acción liderada pel Miguel Espejo i que promou les accions solidàries mitjançant actuacions humorístiques col·laboratives com aquesta. No és la primera vegada que Hipofam i Comèdia en Acción organitzen aquest tipus d’actuacions a Martorell, però sí que és la primera vegada que es fa després de la pandèmia de la covid19, que va obligar a suspendre totes les actuacions presencials i va dificultar i molt la captació de fons per part d’Hipofam.

Comptem amb la col·laboració de l’Ajuntament de Martorell i de diversos comerços i empreses locals que han ajudat a fer possible aquest esdeveniment. Hipofam fa una crida a la solidaritat i la participació de tothom per tal que l’actuació sigui un èxit i ompli l’auditori.

Més informació a www.hipofam.org.

Fotografia: Festival d’humor del 5 de maig de 2019, l’últim organitzat per Hipofam al Centre Cultural de Martorell [La Bústia/arxiu]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Agenda, Cultura, Martorell