Dissabte, 20 juliol 2024
  • Dissabte, 20 juliol 2024
La Bustia donacio chupa chups mossos Martorell

Els Mossos coordinen les donacions de Chupa Chups i altres empreses

Per 27 de març de 2020 a les 12:00 0 1418 Visites

Els agents entreguen els materials de protecció als centres de referència pels sanitaris i cuidadors

Diverses empreses del Baix Llobregat Nord han col·laborat amb els Mossos de la comissaria de l’Àrea Bàsica Policial (ABP) de Martorell amb la donació de material de protecció pels professionals dels hospitals i les residències de la gent gran de la zona.

Cada companyia ha donat de forma solidària el que ha pogut. Destaca l’empresa Chupa Chups, de Sant Esteve, que ha entregat un total de 6.000 mascaretes, a més d’obsequiar els tradicionals chupa chups, a la seu dels Mossos de Martorell. 

A part de la companyia de Sant Esteve, han donat material Camacho Cosmètics, Uneco, Metarom Ibérica i CEASA Compañia Europea del Agua de Castellví; Clariant de Sant Andreu; i Vestuario Laboral Marcatex de Sant Esteve.

Des dels Mossos han explicat a La Bústia que “hem donat resposta a la crida de la falta de material de protecció” i han volgut “agrair a les empreses de la nostra demarcació que han donat nombrós material sanitari com mascaretes, guants, bates, ulleres, peus i monos de protecció”.

Des de la comissaria, els agents han fet l’entrega del material als hospitals Sant Joan de Déu i Sagrat Cor de Martorell i centres de geriàtrics del territori pels seus professionals sanitaris i cuidadors.

Fotografies: Moment de la recepció a la comissaria del material de Chupa Chups i recollida de la donació a CEASA, Uneco i Metarom [Mossos]

Print Friendly, PDF & Email