Dilluns, 20 maig 2024
  • Dilluns, 20 maig 2024
Sant Andreu - La Bustia - targetes moneder

Els municipis lliuren les targetes moneder a les famílies beneficiàries

Per 29 de març de 2020 a les 9:00 0 1149 Visites

Només tres han fet públiques les dades: Olesa (més de 200), Esparreguera (268) i Gelida (122)

Aquesta setmana s’han lliurat les targetes moneder a les famílies beneficiàries dels diferents municipis de la zona d’influència de La Bústia. La majoria d’ajuntaments han triat un lloc de recollida diferent per mantenir la distància de seguretat i la prevenció del coronavirus i d’altres, com Sant Andreu, ho fan porta a porta.

Les targetes moneder, facilitades per la Generalitat, permeten sufragar un àpat diari durant deu dies mentre s’allargui el confinament pel coronavirus. Estan carregades amb 40 euros i es poden utilizar en qualsevol botiga de queviures.

Tot i que s’està fent el repartiment en tots els municipis només tres han fet públiques les dades: Olesa, més de 200 targetes moneder; Esparreguera, 268 i Gelida, 122.

Des dels consellers comarcals del Baix Llobregat i l’Anoia han facilitat un document per resoldre les preguntes més freqüents sobre l’ús de les targetes moneder.

Fa una setmana, els ajuntaments de Sant Andreu, Esparreguera, Abrera i Sant Esteve van reclamar a la Generalitat més coordinació en la gestió de les targetes de les beques menjador.

Fotografia: El lliurament de les targetes moneder a Sant Andreu s’està fent porta a porta [Ajuntament]

Print Friendly, PDF & Email