Dissabte, 20 juliol 2024
  • Dissabte, 20 juliol 2024
la bustia - parc nadal - abrera

Els parcs de Nadal i les pistes de gel presenten promocions

Per 27 de desembre de 2018 a les 15:00 0 1340 Visites

Les pistes de gel de Martorell i Abrera, i els parcs infantils d’Abrera, Gelida i Sant Andreu són les atraccions més destacades

De parcs infantils permanents hi ha tres aquest Nadal: Abrera, obert des del dia 21 de desembre fins al 7 de gener; Gelida, que ha començat aquest dijous 27; i Sant Andreu, que obre portes aquest divendres 28, fins el 4 de gener. Estan adreçats a infants fins als 12 anys i les activitats són lliures, dirigides i amb monitors.

Aquest any, el Parc de Nadal d’Abrera s’ha traslladat del pavelló al parc de Can Morral, al costat de la pista de gel. La regidoria d’Infància i Joventut ha muntat el ‘Diverespai’, una carpa de 700m2 climatitzada amb jocs, espectacles, tallers, animació infantil, inflables i llits elàstics. Obre cada dia, matí i tarda (el 31 i el 5, només al matí, i el 6 a la tarda), fins al 7 de gener. El preu de l’entrada és d’1€. El dia 21, una xocolatada i un espectacle van inaugurar-la. La pista de gel i l’espai gastronòmic completen l’oferta. Totes les activitats es poden consultar en aquest enllaç: Activitats del Parc de Nadal d’Abrera.

El Parc infantil de Gelida fa anys que l’organitza el Patronat Municipal d’Esports, al pavelló municipal. És obert els dies 27, 28 i 29 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener, de 10 a 13h i de 16 a 20h. Les principals novetats són que aquest any han ampliat els 3 dies de gener i han instal·lat un circuit d’Slot. Hi ha inflables, llits elàstics, consoles i ludoteca pels més petits. Els preus de l’entrada va de 5€ per 1 dia als 20€ pels 6 dies.

A Sant Andreu el FiraJuga és un clàssic, al Complex Esportiu l’11. Organitzat per l’Ajuntament amb la col·laboració de l’Esplai Pingüí, l’entrada és gratuïta i l’obertura va del 28 de desembre al 4 de gener (el 31 està obert al matí i l’1 de gener és tancat). L’horari és de 10.30h a 13.30h i de 16h a 19h. En aquesta edició, es renova i s’amplia el saló, incorporant un espai de joc a l’exterior del poliesportiu amb diverses activitats com un rocòdrom, un circuit d’obstacles, cars ecològics o una exposició de vehicles dels cossos de seguretat. Els petits poden divertir-se amb jocs tradicionals, participar en tallers o prendre part de concursos, a més de practicar esports com tennis, handbol o atletisme.

Aquests dies també hi ha atraccions a Martorell al parc Pere Teixiné, amb Mr-Park; Olesa ja va organitzar dos dies l’’Escorxador Xics’ i ara hi ha atraccions a la plaça de l’Oli; a Esparreguera, un inflable a la plaça de l’ajuntament; Sant Esteve organitza campus de futbol, patinatge i diverdans; i Masquefa munta un parc infantil el diumenge 30 al poliesportiu coincidint amb el patge Viu Viu.

Pel que fa a les pistes de gel les promocions són, a Martorell amb els vals de 3€ de descompte que obsequia l’Ajuntament amb els comerciants de l’associació Nou Martorell i del Mercat Municipal per compres als seus establiments. Per tant, l’entrada de 5€ es converteix en 2€. A Abrera van des d’una entrada general a 2,5€, a que puguin patinar de manera gratuïta tots els infants empadronats en el municipi, prèvia presentació del DNI o el llibre de família.

Les pistes estan obertes fins al 7 de gener i la durada de l’entrada amb el lloguer de patins és de 30 minuts. A Martorell hi ha dues pistes de gel. D’altra banda, la pista de gel natural d’Abrera és al parc de Can Morral.

Fotos: Els parcs de Nadal d’Abrera, Gelida i Sant Andreu.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: