Diumenge, 21 juliol 2024
  • Diumenge, 21 juliol 2024
la bustia - nadal - Sant Esteve

Els Pastorets, el Tió i concerts, per Nadal i Sant Esteve

Per 24 de desembre de 2018 a les 17:00 0 954 Visites

Olesa, Esparreguera i Collbató presenten els tradicionals Pastorets

Festa Major a Sant Esteve amb el Ball de Garlandes

El dia 26 de desembre a Martorell es presenta el Concert i Ball de Nadal al Progrés i un concert de villancets i missa de Cererols a l’església de Santa Maria.

A Sant Andreu es fa un concert amb la Coral Ferran Sors a l’església a la tarda. A Olesa es poden veure Els Pastorets al Casal tant el dia 25 com el 26 de desembre. A Esparreguera el dia de Sant Esteve representació també d’Els Pastorets a la tarda a la Passió i inflable al matí i tarda a la plaça de l’ajuntament.

La Coral Contrapunt d’Abrera realitza el tradicional concert el dia 26 a la tarda a l’església. Sant Esteve celebra la Festa Major d’hivern el dia 26 de desembre amb el Ball de Sardanes i Garlandes al matí a la plaça de la Vila i a la tarda Concert de Nadal a l’església amb la Coral Sant Esteve.

Collbató el dia 25 organitza el Tió de Nadal al migdia a la plaça de l’Església i l’endemà la representació d’Els Pastorets al vespre al Casinet. Castellví també farà cagar el tió el dia 25 al migdia a la plaça Europa.

A Gelida el dia el de Sant Esteve hi haurà el Concert de Nadal de la Coral Intimitat a la tarda a la UCGMasquefa organitza el dia 26 el concert de Sant Esteve a càrrec de la Coral Alzinar a la tarda a la parròquia de Sant Pere.

Resum dels actes destacats de les festes de Nadal i Reis als 10 municipis

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: