Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
Esparreguera - La Bustia - fibra optica

Els polígons d’Esparreguera tindran fibra òptica

Per 8 de setembre de 2019 a les 9:00 0 753 Visites

Telefónica inicia els treballs per a connectar Can Roca, Can Comelles i Magarola Sud

Telefónica ha iniciat els treballs per a connectar els polígons industrials d’Esparreguera -Can Roca, Can Comelles i Magarola Sud- a la xarxa de fibra òptica. Se’n beneficiaran més de 150 empreses de la zona sud i gairebé 120 de la zona nord i s’acabarà amb una reivindicació histórica de les empreses locals.

El desplegament de la fibra òptica de Telefónica a Esparreguera es farà a través de la xarxa de canalització pròpia de la companyia i no es produirà cap impacte en la via pública. En cas que fos necessari recórrer a un traçat alternatiu, la companyia s’ha compromès a fer servir l’actual desplegament aeri de la xarxa i demanar els permisos i llicències corresponents quan l’actuació es produeixi fora de la seva pròpia xarxa.

L’alcalde Eduard Rivas ha aplaudit l’actuació de Telefónica: “era una petició amb molta demanda i permetrà enfortir la competitivitat de les empreses i tindrà més capacitat d’atraure inversions i generar ocupació”. L’any 2017, en una trobada empresarial a Esparreguera, una de les demandes més reiterades per part dels empresaris va ser la implantació de fibra òptica als polígons municipals.

Fotografia: Panoràmica dels polígons industrials d’Esparreguera [Ajuntament]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Altres, Esparreguera