Dilluns, 24 juny 2024
  • Dilluns, 24 juny 2024
Comarca - La Bustia - portada gener 2020

Els premiats del 10è Concurs d’Iniciatives Empresarials encapçalen la primera portada del 2020

Per 24 de gener de 2020 a les 7:00 0 939 Visites

També destaca la FiraPassió i la Festa Major d’Hivern d’Esparreguera, i l’èxit del pilot martorellenc Pep Mas completant el Dakar

La primera edició de La Bústia de 2020 corresponent al mes de gener posa l’accent als premiats del Concurs d’Iniciatives Empresarials que promouen els diferents departaments de Promoció Econòmica dels ajuntaments de la zona i que enguany ha complert una dècada.

Alhora destaca la segona FiraPassió d’Esparreguera i l’èxit del pilot martorellenc Pep Mas, qui ha fet història creuant la meta del Dakar. Ho ha fet amb el santandreuenc Anselm Moya, al seu equip com a mecànic.

El reportatge està dedicat als primers naixements de 2020 a l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell. El primer nadó nascut va ser Adriel Sarpong, de Sant Andreu.

En aquesta ocasió hi ha una doble entrevista: Matías Carnero i Joan Capdevila. Carnero, president del Comitè d’Empresa de Seat, que analitza la marxa del president Luca de Meo i Capdevila, qui ha iniciat una nova legislatura com a diputat al Congrés espanyol a les files d’ERC.

Les seccions dels municipis, Economia i Empresa, Participació, Esports, Turisme, Oci i Gastronomia i d’altres es poden llegir en la publicació que s’està repartint -50.000 exemplars- aquests dies en els deu municipis.

Fotografia: La portada de La Bústia de gener de 2020.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: