Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
Esparreguera - La Bustia - Ferran Palau

Els Premis Enderrock coronen Rosalía, Ferran Palau i El Petit de Cal Eril

Per 7 de març de 2020 a les 18:00 0 1409 Visites

La sesrovirenca obté la distinció de millor artista en llengua no catalana; i els esparreguerins Palau, en solitari, i Jordi Matas, amb El Petit de Cal Eril, comparteixen la distinció de millor disc de pop-rock

Els premis Enderrock han coronat Rosalía, qui ha complert els pronòstics i s’ha endut el de millor artista en llengua no catalana. A més, l’esparreguerí Ferran Palau ha compartit ex aequo el premi a millor disc de pop-rock amb El Petit de Cal Eril, qui compta amb també amb el guitarra l’esparreguerí Jordi Matas.

Rosalía s’ha convertit en la cantant nascuda a Catalunya amb més projecció internacional després de guanyar un Grammy a Los Angeles, el gener passat, pel seu álbum ‘El Mal Querer’. La sesrovirenca no va assistir a la gala per altres compromisos professionals.

L’esparreguerí Ferran Palau, qui acaba de publicar el seu quart treball en solitari ‘Kevin’, va iniciar-se amb el grup de música Anímic, amb qui ha editat diversos discos: ‘Hannibal’ i ‘Skin’. Després va provar sort en solitari i ara ha obtingut el reconeixement dels premis nacionals de la música catalana.

La distinció a Palau ex aequo a millor disc de pop-rock ha estat compartida amb El Petit de Cal Eril, qui en forma part en Jordi Matas, també d’Esparreguera i cosí de Palau. 

Els grans triomfadors dels Enderrock d’enguany han estat Oques Grasses, qui s’ha endut tres premis, a més de Miki Núñez, Manel o Ginestà. La gala va tenir lloc a Girona amb la presència del president Quim Torra.

Fotografia: Ferran Palau i els integrants d’El Petit de Cal Eril [Enderrock]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Esparreguera