Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia Hospital Martorell segona concentracio (3)

Els sanitaris de l’Hospital de Martorell es concentren per segona vegada

Per 26 de gener de 2023 a les 12:25 0 873 Visites

El comitè d’empresa informa que es va reunir dilluns amb la direcció de l’Hospital i “no va obtenir cap compromís”

Un centenar de persones s’ha concentrat aquest dimarts a les portes de l’Hospital de Martorell per reclamar millores al centre. Es tracta de la segona mobilització i està previst que es faci cada dimarts. El president del comitè d’empresa, Diego López, ha explicat a La Bústia que la valoren “com un èxit tenint en compte que va començar a nevar i, tot i que després va parar, vam poder estar al carrer”.

El comitè es va reunir dilluns amb la direcció de l’Hospital, “però no vam obtenir cap compromís. El dimarts vam enviar un escrit de demandes a l’empresa perquè quedés constància, tot i que ja les coneixien. També vam decidir que, fins que no es plantegin solucions reals, deixarem de fer reunions ordinàries amb l’empresa“, ha comentat López.

Souli Messaoudi, cap de llista d’ERC Martorell i treballador d’una empresa externa de l’Hospital, ha destacat a través de xarxes socials que la concentració és per demanar “unes condicions de treball dignes i un servei assistencial de qualitat als usuaris. No és suficient l’ampliació de les instal·lacions. Cal que la gestió del centre passi a ser públic: prou fundacions privades!”.

 

Aquí totes les notícies sobre l’Hospital de Martorell.

 

Fotografies: Segona concentració a l’Hospital de Martorell [Diego López / Souli Messaoudi]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Societat