Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
La Bustia candidatura PSC Gelida

Els socialistes de Gelida presenten la llista de l’alcalde

Per 17 d'abril de 2019 a les 14:30 0 1914 Visites

Lluís Valls torna a optar a la reelecció a l’alcaldia per cinquena vegada i Maria Rigau segueix com a número 2 de la candidatura

Sota el lema “Gelida en bones mans” el partit amb majoria absoluta a l’Ajuntament de Gelida, el PSC, ha estat la primera formació que ha fet pública la candidatura completa al municipi. El Centre Cultural es va omplir de veïns i simpatitzants per acollir la presentació, celebrada aquest diumenge 14 d’abril a la tarda.

Lluís Valls, el cap de llista i actual alcalde, ha fet referència als tres elements que l’han motivat a tornar a encapçalar el projecte socialista, basant-se amb la presentació “d’un projecte amb propostes ambicioses, demostrant tota la feina feta durant aquests 4 anys”. Uns projectes que segons l’alcalde “han estat gestionats d’una manera molt eficient i han transformat Gelida”.

Finalitzava el seu discurs esmentant la llista que presentaria a continuació, una llista formada per “gelidencs i gelidenques compromesos i il·lusionats amb el projecte socialista i amb Gelida, i que persegueixen un únic objectiu comú: Gelida”.

Es tracta de la llista més nombrosa que mai ha presentat el PSC Gelida, formada per 22 persones (10 dones i 12 homes). La formació ha renovat 2 membres de l’actual equip de govern que es troben a llocs no tan compromesos i hi ha 8 noves incorporacions, de les quals dues estan entre les set primeres posicions:

1 – Lluís Valls, alcalde el mandat 1999-2003 i des de l’any 2007.

2 – Maria Rigau, regidora de mobilitat i seguretat ciutadana i gent gran.

3 – Eva Casas, nova incorporació.

4 – Sergio Sarmiento, regidor de festes, comerç i participació ciutadana.

5 – Marc Monleón, nova incorporació.

6 – Marci Miró, regidora de benestar social, pla d’igualtat i joventut.

7 – Jesús Gómez, regidor d’espais verds i medi ambient i barris i urbanitzacions.

8 – David Sans, nova incorporació.

9 – Mar Benavides, nova incorporació.

10 – Selene López, nova incorporació.

11 – Carles Arranz, regidor de serveis, esports i societat del coneixement.

12 – José Luís Maza “Piti”

13 – Francesca Àlvarez, nova incorporació.

14 – Mario Aguilar

15 – Diego Rebollo, nova incorporació.

16 – Sandra Raposo, nova incorporació.

17 – Juan Manuel Martínez

18 – Anna Martínez

19 – Antonio García “Peti”

20 – Rosa Parera

21 – Albert Morera

22 – Montserrat Nicolau, regidora d’educació i ocupació.

Després de 12 anys liderant diverses regidories, Carles Arranz i Montse Nicolau van anunciar el seu pas al costat de la primera línia política, però van remarcar la seva voluntat per continuar treballant per Gelida: “deixo el pom de dalt del castell, però estaré a la pinya per tot el que faci falta”, esmentava Nicolau tot fent un símil amb les construccions castelleres.

Una setmana abans, el dissabte 6 d’abril, el PSC va presentar el cap de llista en el ‘Sopar dels socialistes de Gelida’, en un acte que va omplir de veïns i simpatitzants el Saló d’Espectacles de la UCG. La convocatòria va comptar amb l’assistència de l’exalcalde de Barcelona, Jordi Hereu i dels candidats i candidates de Castellet i La Gornal, Sant Pere de Ribes, Sant Sadurní d’Anoia i Santa Margarida i Els Monjos.

Hereu, va referir-se a la trajectòria política de Lluís Valls i a la tasca realitzada en els seus 16 anys com alcalde. Així mateix, va posar èmfasi en la importància de la gestió municipal, en el municipalisme, com a “instrument de transformació dels pobles i ciutats”. Valls va agrair el suport expressat per molts convilatans, va manifestar la seva “il·lusió per tornar a encapçalar la candidatura” i va esmentar els projectes assolits en aquest mandat que “han significat un avenç en la qualitat de vida de tots els gelidencs i gelidenques”.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Eleccions, Gelida, Gelida, Política