Dissabte, 18 maig 2024
  • Dissabte, 18 maig 2024

Els socialistes de Masquefa reclamen un debat pel preu de l’aigua

Per 10 de gener de 2018 a les 21:26 0 888 Visites

El PSC de Masquefa ha fet públic que el municipi és troba dins dels 25 de Catalunya amb el preu de l’aigua més cara. Segons aquest partit, el preu és gairebé un 10% més alt que la mitjana catalana.

És per aquest motiu que el PSC local, “exigim al govern un debat seriós, planificat i participat. Els veïns de Masquefa no poden continuar amb aquests nivells del preu de l’aigua sense conèixer si hi ha alternatives i si hi ha altres maneres de gestionar els recursos públics que són de tots i totes”.

Segons comunica els PSC, “l’ACA el preu mitjà a Catalunya és de 2.46€/m3, mentre que a Masquefa és de 2,70€. El subministrament d’aigua als veïns de Masquefa és més car que en ciutats com Barcelona, Mataró o Cornellà, Rubí o Igualada. Però també és més alt que en municipis semblants com Sant Esteve de Sesrovires, Sant Pere de Riudebitlles, Santa Perpètua de la Mogoda o Vallbona d’Anoia. Aquesta situació no és normal, ja que genera un greuge important pels veïns de Masquefa. Els masquefins paguen pel subministrament d’aigua, gairebé tres vegades més que els veïns de la Roca del Vallès, per exemple”.

I és a partir d’aquí que cal denunciar la situació -diuen els socialistes locals-i obrir un debat sobre la gestió de l’aigua. En aquest debat cal defugir de prejudicis i estudiar les dades.

Print Friendly, PDF & Email