Dimarts, 23 juliol 2024
  • Dimarts, 23 juliol 2024
La Bustia veins Bosc del Misser ple març 2023 (2)

Els veïns del barri Bosc del Misser es mobilitzen i l’alcalde respon

Per 12 d'abril de 2023 a les 12:00 0 335 Visites

L’Ajuntament ha convocat una reunió aquest dijous 13 d’abril per explicar la situació del projecte

Un grup de veïns del barri Bosc del Misser de Collbató va assistir al darrer Ple municipal, celebrat el 20 de març, per “fer sentir les nostres veus i el nostre descontentament en com s’està duent a terme tot el projecte d’obres del nostre barri”, segons han explicat.

En acabar el Ple, l’alcalde Miquel Solà els va donar el torn de paraula i es van fer totes les preguntes i consultes que els veïns creien convenients. No obstant això, asseguren que “tot i que algunes de les preguntes sí que van ser respostes, d’altres com l’explicació de la pujada d’un 19% al pressupost de les obres, demanar un informe tècnic-jurídic de la recepció de la urbanització per part d’un gabinet extern a l’Ajuntament, la quantia a pagar pels veïns o la convocatòria d’una assemblea de veïns per part de l’Ajuntament van quedar a l’aire”.

Solà ha respost al comunicat dels veïns dient que “al Ple en cap cas es va parlar que l’informe tècnic-jurídic es desmanés fer-lo a una empresa externa”, però ha afegit que “en qualsevol cas, el demanarem als serveis jurídics de l’Ajuntament”.

El que sí que es va demanar, segons l’alcalde, és una assemblea amb els veïns i propietaris, ja que “falta el projecte de reparcel·lació econòmica, que està redactant el mateix gabinet que va fer el Projecte d’Urbanització”, que potser trigarà, “i valorarem fer l’assemblea”.

Per últim, ha remarcat que “els projectes passen tots pels serveis tècnics de l’Ajuntament, que els validen, com ha de ser per llei”.

 

L’Ajuntament convoca una reunió

Aquest dijous 13 d’abril, l’Ajuntament ha convocat una reunió informativa als veïns del Bosc del Misser per tal de gestionar la informació de la comissió de seguiment del Padu i les comunicacions de les plaques solars. També es farà una explicació de la situació del projecte i hi haurà un torn obert de preguntes. La sessió se celebrarà a les 18.30h al Casinet.

 

L’Ajuntament de Collbató aprova el Projecte d’Urbanització del Bosc del Misser i l’Associació mostra el seu descontentament

Fotografies: Veïns del barri del Bosc del Misser assisteixen al Ple municipal del 20 de març [SE]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Collbató, Societat