Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
La Bustia mercat solidari Sant Esteve

En marxa les Festes d’Hivern de Sant Esteve

Per 23 de desembre de 2020 a les 12:00 0 576 Visites

Compten amb actes presencials i telemàtics per gaudir de l’època nadalenca

Les Festes d’Hivern s’estan celebrant a Sant Esteve. Enguany, per la covid-19, el programa combina actes presencials i telemàtics. De fet, la pròxima activitat, és un vídeo de recull històric del pessebre vivent, i és retransmesa online a través del YouTube de RTV10 i les xarxes socials. L’hora està prevista per divendres 25 de desembre a la 13h.

Dissabte 26, també a la 13h, s’emetrà el vídeo de recull històric del ball de garlandes i a les 19h, de forma online, hi haurà el concert de Nadal de la Coral de Sant Esteve.

Com no pot ser d’una altra manera, els infants seran els protagonistes d’aquestes dates. La patgessa Almira i Ses Majestat Els Reis d’Orient passejaran pels carrers del municipi el dissabte 2 de gener. Per raons de seguretat, deixaran les bústies pel poble per tal que tots els nens puguin deixar-hi les seves cartes.

Els Reis Mags d’Orient visitaran Sant Esteve dimarts 5 de gener. Per aquest acte cal reservar cita prèvia a través de l’aplicació Reservaplay.

D’altra banda, durant les setmanes de Nadal i Reis, la música de nadales omplirà l’eix comercial gràcies al sistema de megafonia amb l’objectiu d’animar els carrers i promoure les compres en els comerços locals.

La solidaritat també ha estat present en iniciatives com la recollida de joguines, la Mostra de Dansa amb Fila 0 a benefici de La Marató i el ‘Rastrillo’ amb recollida de productes pel Banc d’Aliments.

Fotografia: Mercat solidari a la plaça Dr Tarrés organitzat per la Cofradía del Santo Cristo a benefici del Banc d’Aliments Parroquial [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: