Dissabte, 15 juny 2024
  • Dissabte, 15 juny 2024
La Bustia ple renuncia Enric Llorca Sant Andreu

Enric Llorca ha deixat de ser alcalde de Sant Andreu

Per 30 de juliol de 2021 a les 17:00 0 546 Visites

Aquest dissabte és la investidura d’Ana Alba com a alcaldessa

Enric Llorca ha renunciat com alcalde de Sant Andreu durant el Ple d’aquest dijous, en el qual Montserrat Tobella, regidora d’Hisenda, passa a ser alcaldessa accidental fins a l’elecció de la nova primera autoritat del municipi, Ana Alba, en el Ple d’aquest dissabte dia 31 a les 12h al Teatre Núria Espert.

Durant la seva intervenció, Llorca ha explicat que la decisió ha estat conseqüència dels moments viscuts durant els darrers mesos de pandèmia: “Després d’aquest any i mig de pandèmia, que ha estat un element que ens ha afectat a tots d’una manera important, he hagut d’ostentar diverses responsabilitats. Algunes en primera línia i altres no tant, però he estat al CAP, a l’Ajuntament i a la Diputació i estic patint una mica la conseqüència de tot això. Aquest és el principal pel qual renuncio al meu càrrec com alcalde”.

Llorca ha agraït als membres del govern, Cs i PSC, “el treball, el suport i la dedicació, amb la seguretat que continuareu fent-ho amb més èmfasi si cap”. També ha donat les gràcies a l’oposició, anomenant a cadascun dels membres presents en el ple.

Juan Pablo Beas, del PSC, li ha donat les gràcies en nom de tot el partit “per tots aquests anys en els quals t’has deixat la pell, has lluitat i has demostrat que es pot treballar per una ciutat amb intel·ligència, recursos i sobretot amb una actitud molt important de voler millorar“.

Xavier Pla, de Ciutadans, ha destacat que durant aquests anys han estat “un sol equip i en aquest sentit vull agrair la dedicació, l’esforç i l’entrega que has tingut pel municipi i els seus ciutadans. Volem agrair-te tot el que has fet per nosaltres i la confiança dipositada en els nostres tres regidors”.

Isabel Rosa, de Podemos, ha destacat les moltes diferències que han tingut, però ha volgut reconèixer la seva “entrega, la passió i l’ofici com a alcalde. Agraïm la generositat de fer un pas al costat i dimitir per a facilitar unes altres formes d’exercir l’alcaldia i obrir un possible nou cicle polític”.

Per últim, Marc Giribet, de Fem Sant Andreu, també ha parlat de les “diferències abismals, però això no treu que és un mèrit haver estat 26 anys a l’alcaldia i això li hem de reconèixer. No ens han agradat les formes ni com s’ha governat, però no treu que és un mèrit i li volem reconèixer”.

Aquí es pot veure el ple complet.

Enric Llorca ha deixat l’alcaldia després de 26 anys,

Ana Alba serà la primera alcaldessa de Sant Andreu.

Fotografia: El Ple s’ha celebrat telemàticament aquest dijous [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: