Dimecres, 29 maig 2024
  • Dimecres, 29 maig 2024
La Bustia Montcau Gelida

Ensenyament destina més de 6M€ en millorar quatre centres educatius de la zona

Per 6 de maig de 2019 a les 7:00 0 1163 Visites

L’anunci del conseller afavorirà a escoles i instituts de Gelida, Sant Esteve, Olesa i Abrera

El Govern de la Generalitat ha aprovat l’encàrrec i la regularització d’encàrrec de diverses actuacions d’infraestructura escolar a realitzar per l’empresa pública Infraestructures de la Generalitat de Catalunya (Infraestructures.cat), que preveu 27 construccions escolars per un import total de 104.700.000 euros, que corresponen a les més prioritàries per al sistema educatiu de Catalunya d’acord amb les necessitats d’escolarització actuals i a mitjà termini.

De les 27, un total de 21 són de nova construcció, 5 són grans ampliacions i 1 és una rehabilitació integral. Totes les obres es començaran a edificar de manera esglaonada fins al 2023 i permetran la retirada de més d’un centenar de mòduls. A la nostra zona de cobertura l’anunci del conseller Bargalló beneficiarà a equipaments dels municipis de Sant Esteve, Olesa, Gelida i Abrera.

L’acció més destacada és l’execució de les obres de consolidació estructural de l’Escola Montcau a Gelida per un import de 3.500.000 euros; l’execució de l’ampliació de l’Institut Montserrat Colomer a Sant Esteve, de 3 línies d’ESO i 2 de batxillerat per un import de 1.700.000€; L’execució de les obres d’ampliació i adequació de l’Institut Creu de Saba a Olesa, de 3 línies d’ESO i 2 de batxillerat per un import d’1.200.000 euros.

El departament també està treballant per tancar convenis i acords amb un total de 21 Ajuntaments per a la construcció de nous equipaments educatius, ampliacions o grans adequacions, entre els quals destaca Abrera qui farà l’avanç de l’import de l’ampliació de l‘Institut de Voltrera.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: