Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bústia ERC Olesa presentació candidat

ERC d’Olesa presenta Martí Fortuny com alcaldable

Per 30 de gener de 2019 a les 17:00 0 1102 Visites

El diputat Joan Tardà i el llibre “Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures” marquen un acte emotiu

Per primera vegada, Martí Fortuny és el cap de llista d’ERC d’Olesa a les eleccions municipals. Tot i que l’assemblea el va escollir per unanimitat el dia 29 de maig de l’any passat, la presentació es va fer el diumenge 20 de gener. L’actual regidor substituirà la també regidora a l’oposició, Mireia Monfort, que deixarà la primera línia de la política local al final del mandat després de 12 anys a l’Ajuntament.

L’antic Escorxador es va omplir de militants i simpatitzants d’Olesa i de municipis del voltant a l’acte que va comptar amb el diputat al Congrés dels Diputats, Joan Tardà. Des del partit es destaca que durant la presentació es “va recordar en tot moment el president del partit, Oriol Junqueras, a presó des de fa un any per l’1 d’octubre, així com la resta de presos i preses polítiques i exiliats”.

El president de la secció local d’ERC Olesa, Jordi Parent, va presentar el llibre “Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures”, de Sergi Sol, on explica els preparatius per a l’1 d’octubre i el primer aniversari de l’empresonament d’Oriol Junqueras. Van intervenir també veïns i amics de Junqueras i membres de la plataforma Free Junqueras, Maxi Calero i Domingo Alfonso.

L’acte va seguir amb la presentació del candidat d’ERC Olesa, Martí Fortuny, a càrrec del diputat de Cornellà Joan Tardà, que el va definir com “un camàlic i un republicà de pedra picada”.  Els dos van destacar la importància de les eleccions municipals, perquè “serà el municipalisme qui amb la seva força acabarà el procés cap a la República”.

Els parlaments els va tancar Fortuny, agraint el suport de la seva família, amics i companys de partit. En la seva intervenció, va voler que l’acompanyessin els membres de l’executiva local d’ERC, per parlar de “la feina que durant mesos portem treballant en un programa de futur per Olesa”, demanant també als assistents la seva “implicació per seguir fent aquesta feina”. Per acabar, es va oferir un vermut per poder compartir una estona amb els assistents i intercanviar sensacions, valoracions i propostes.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: