Eric Garcia es penja la medalla de plata als JJOO de Tòquio

Per 7 d'agost de 2021 a les 7:00 0 945 Visites

La selecció estatal no ha pogut superar el Brasil a la final olímpica (2-1)

Actualització 16.30h:

Eric Garcia s’ha penjat la medalla de plata als Jocs Olímpics de Tòquio després de no poder superar el Brasil (2-1) a la final que s’ha celebrat aquest dissabte al migdia. Garcia s’ha convertit en el primer futbolista martorellenc que participa en uns Jocs Olímpics i es penja una medalla olímpica.

La selecció estatal ha encaixat el primer gol en l’últim minut de la primera part i tot i que ha aconseguit l’empat en el minut 62 i ha enviat el duel a la pròrroga, en el 108′ el Brasil s’ha tornat a posar per davant en el marcador. El 2-1 ja no s’ha mogut i Espanya s’ha hagut de conformar amb la plata. El martorellenc ha tornat a ser titular i ha disputat tots els minuts del partit.

Notícia 7 d’agost:

El martorellenc Eric Garcia ja té assegurada la medalla als Jocs Olímpics de Tòquio 2020, però aquest dissabte es decideix el color: or o plata. Contra Brasil, la selecció estatal busca proclamar-se campiona del torneig. El partit es juga aquest dissabte a les 13.30h, hora peninsular espanyola (20.30h hora del Japó) i es pot seguir en directe a través de RTVE.

La selecció que entrena Luis de la Fuente ha arribat a la gran final després de superar la fase de grups com a primera del Grup C, empatant contra Egipte i Argentina i guanyant a Austràlia, de vèncer a Costa de Marfil en quarts de finals i al Japó en semifinals.

Garcia ha disputat tots els minuts dels cinc duels i tot apunta que també serà titular en el partit de la gran final contra Brasil.

Fotografia: La selecció estatal amb la medalla de plata dels Jocs Olímpics de Tòquio [Comité Olímpico Español]