• Divendres, 26 abril 2024
La Bustia Eric Garcia Nations League

Eric Garcia, subcampió de la Nations League

Per 11 d'octubre de 2021 a les 17:00 0 494 Visites

El martorellenc aconsegueix la medalla de plata després de perdre la final davant França

El martorellenc Eric Garcia s’ha proclamat subcampió de la Nations League amb la selecció espanyola després de caure a la final per 2-1 contra França. El partit s’ha disputat aquest diumenge a l’Estadi Giuseppe Meazza de Milà.

A la primera part es van veure poques ocasions clares i tot i que la Selecció Espanyola va tenir més domini de la pilota va marxar al descans amb l’empat a 0. En el segon temps, Oyarzabal va obrir el marcador, però els francesos van empatar ràpidament. Al minut 80, una jugada polèmica va acabar amb l’1-2 favorable a França.

L’acció va ser molt qüestionada per possible fora de joc i en ella va estar-hi involucrat el mateix Eric Garcia. A través de les seves xarxes socials ha explicat que marxen de Milà “dolguts per la derrota i per com ha estat, però molt orgullosos del nostre partit, de la nostra selecció i de la nostra identitat com equip”.

Fotografia: Eric Garcia durant una jugada de la final [SeFutbol]