Dissabte, 15 juny 2024
  • Dissabte, 15 juny 2024
La Bustia Reis Esparreguera 2023

Es modifiquen algunes Cavalcades per la previsió de pluja

Per 5 de gener de 2024 a les 13:00 0 556 Visites

A Martorell se celebrarà a Ca n’Oliveres, a Sant Esteve la recepció serà a la Pista Coberta Francesc Castellet i altres municipis estan pendents de la meteorologia

A Martorell, la rebuda dels Reis d’Orient se celebrarà a les Naus 1 i 2 de Ca n’Oliveres. Les portes del recinte firal s’obriran a partir de les 16.30h i, mitja hora més tard, començaran els actes amb l’actuació de la Coral Ars Nova i les coreografies de ball de l’Espai Dansa. Ses Majestats arribaran a les 18h, on l’alcalde els donarà la benvinguda. A continuació, a la Nau 1 es podrà gaudir de la desfilada dels Reis fins als seus trons acompanyats dels grups musicals i la resta d’elements de la cavalcada. Cap a les 20.15h s’asseuran als trons per recollir les cartes.

A Sant Andreu es continua amb la Cavalcada prevista, però l’Ajuntament recomana que se segueixin les seves xarxes socials per si hi ha canvis durant la tarda. Segons ha informat Ràdio Sant Andreu, en cas de pluja molt intensa la recollida de cartes de La Solana es traslladaria al Teatre Núria Espert.

A Esparreguera, en cas de pluja intensa els Reis rebran els infants dins del Teatre La Passió i la Cavalcada se suspendrà. Està previst que comenci a les 18.30h i es mantindrà el bus llançadora.

A Abrera, en cas de pluja, l’acte de Reis es traslladarà al Pavelló d’Esports Municipal.

A Sant Esteve, l’Ajuntament ha decidit alterar el recorregut i l’organització de la Cavalcada. Si no plou, es manté el recorregut, però la recepció a Ses Majestats no serà a l’Ajuntament sinó a la Pista Coberta Francesc Castellet. Si finalment plou, no es farà la Cavalcada, però sí l’acte a la pista. En els dos casos, l’hora d’inici serà a les 18h.

Fotografia: Melcior, recollint una carta a Esparreguera l’any passat [LB]

Print Friendly, PDF & Email