Dilluns, 17 juny 2024
  • Dilluns, 17 juny 2024
Pessebre Vivent Collbató - La Bústia

‘És Nadal al Baix Llobregat’, la nova campanya de promoció de la comarca

Per 6 de desembre de 2018 a les 21:35 0 1007 Visites

El Consorci de Turisme posa en marxa l’espai web esnadal.cat des d’on es pot guanyar una cistella i experiències turístiques

Amb un element típicament nadalenc, l’arbre de Nadal, el Baix Llobregat posa novament en marxa una original campanya per compartir la il·lusió del Nadal i alhora donar a conèixer els atractius, fires i festes de la comarca per a aquestes festes nadalenques.

El web esnadal.cat és un joc per compartir els teus desitjos a l’arbre de Nadal del Baix Llobregat, amb la possibilitat d’escollir una bola personalitzada amb motius reconeguts de la comarca, i amb la possibilitat de guanyar un premi molt autèntic: una cistella de productes i experiències al Baix Llobregat.

Sorprenents propostes d’activitats i fires de Nadal

A més, el web esnadal.cat és l’aparador de més de 50 activitats, fires i festes de Nadal al Baix Llobregat. Un lloc on descobrir els atractius, les activitats, les fires i les festes més rellevants del Baix Llobregat durant el Nadal. En són alguns exemples el Pessebre Vivent de Corbera, la Fira de la Puríssima de Sant Boi, la Fira Avícola de la Raça Prat al Prat de Llobregat, la fira medieval Castrum Fidelis de Castelldefels, el Mercat de Sant Nicasi de Gavà, la cursa de pares Noel de Viladecans, els tallers de Nadal al Museu de les Aigües Agbar, el FiraJuga de Sant Andreu de la Barca, la fira de Nadal de Collbató, el Campament del Mag Maginet de Cornellà de Llobregat, el Campament d’en Fanguet a Esplugues de Llobregat i els Caça-Tions de Vallirana i de Catalunya en Miniatura, entre molts altres.

Foto: Pessebre Vivent de Collbató, 16 de desembre de 2017/La Bústia. Aquest any també se celebra durant la Fira de Nadal, el dissabte 15 a les 18h (2 sessions) i el diumenge 16 a les 12h (2 sessions ) a càrrec de la Forja Teatre als jardins de Can Rogent.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: