Dimecres, 24 juliol 2024
  • Dimecres, 24 juliol 2024
La Bustia Turisme Anoia

Escapa’t a l’Anoia i descobreix l’encant de la comarca

Per 15 d'agost de 2020 a les 17:00 0 985 Visites

Anoia Turisme presenta gairebé una trentena d’activitats per aquest estiu

En aquest estiu tan atípic, Anoia Turisme convida a descobrir la comarca amb la recomanació de 28 propostes que inclouen activitats de tota mena: gaudir de la tranquil·litat a un establiment rural, tastar productes locals, visitar el patrimoni i fer rutes amb bicicleta o senderistes, entre d’altres.

Totes aquestes activitats es poden consultar i reservar a través de la pàgina web anoiaturisme.cat. Estan organitzades per paquets turístics, ciutats, temàtiques i segments, ja siguin individuals, en grups, família o parella.

Entre les propostes hi ha quatre per fer a Masquefa, totes a Can Bonastre. La primera és una escapada de cap de setmana de desconnexió entre vinyes. Una altra és un recorregut pels secrets vitivinícoles de Can Bonastre que permeten conèixer els secrets de la producció dels cinc vins que elaboren al celler.

Una tercera activitat que proposa Anoia Turisme és la relaxació entre vinyes amb vistes excepcionals i un dinar per a dues persones al restaurant de Can Bonastre Wine Resort. Per últim, hi ha també una proposta d’spa amb bany turc i sauna i dinar per a dos al restaurant Tribia de Can Bonastre Wine Resort.

Fotografia: L’Anoia és una comarca envoltada de naturalesa [Anoia Turisme]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Comarca, Masquefa