Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia Premis Baldiri Reixac 2021

L’escola El Puig d’Esparreguera, guardonada amb el Premi Joan Triadú i un de pedagogia

Per 16 de juny de 2021 a les 7:00 0 2364 Visites

Reconeix l’estimació per la llengua i la cultura catalana i el projecte ‘Des del turó de les Ginesteres’

L’Escola Cooperativa El Puig d’Esparreguera ha estat guardonada amb l’especial Premi Joan Triadú en la 43ª edició dels Premis Baldiri Reixac. Aquest reconeixement vol destacar l’estimació per la llengua i la cultura catalana.

L’acte d’entrega dels premis s’ha fet aquest diumenge al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí, a la Conca de Barberà. Han reconegut els projectes educatius que han fet front a la pandèmia de la covid-19, centrats a destacar les iniciatives que han tractat l’emergència emocional provocada pel coronavirus d’entre els 322 aspirants.

Des de l’escola esparreguerina han dit que “és un honor per nosaltres rebre aquest reconeixement”. Altres municipis que s’han endut premis han estat Barcelona, Sant Adrià del Besòs, Sabadell, Pinell de Brai, Sort, Xàbia, Granollers i Olot.

També han rebut aquest dilluns el Premi PEDAGOGIA I ODS del Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya pel projecte “Des del turó de les Ginesteres”, per la seva transversalitat a les etapes i a l’aprenentatge.

 

Exposició dels 50 anys (1970-2020) 

Uns guardons que arriben en la celebració del 50è aniversari de l’Escola Cooperativa El Puig. Per a commemorar-ho han inaugurat l’exposició “Memòria d’Escola. Traces d’un camí d’aprendre”. Un recorregut que va des de la construcció d’una cooperativa als diferents projectes que s’han generat al llarg dels 50 anys. Una manera manera de fer un agraïment i reconeixement “a tots els que ho han fet possible”, destaquen des de l’escola. 

L’exposició es pot visitar del 15 de juny al 12 de juliol, de 17 a 19h, a l’edifici antic, al carrer de Baix, 20 d’Esparreguera.

Fotografia: Entrega dels Premis Baldiri Reixac el 13 de juny/Premi del Col·legi de Pedagogia de Catalunya i el cartell de l’exposició dels 50 anys [ACN/El Puig]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Esparreguera, Societat