Divendres, 14 juny 2024
  • Divendres, 14 juny 2024
La Bustia Tres Tombs Esparreguera (5)

Esparreguera, a punt per celebrar les Festes de Sant Antoni Abat

Per 25 de gener de 2024 a les 17:00 0 376 Visites

Els tradicionals Tres Tombs pels carrers del centre de la vila seran el diumenge a les 12h

L’Agrupació de Sant Antoni Abat d’Esparreguera organitza aquest cap de setmana les Festes de Sant Antoni Abat. Enguany, se celebra el 181è aniversari de l’esdeveniment.

La programació arrancarà el dissabte 27 de gener a les 11h amb l’entrega de tortells a la Residència Municipal Can Comelles. A la tarda, a partir de les 19.30h, hi haurà missa de vigília dels tradicionals Tres Tombs a l’església Parroquial de Santa Eulàlia. I una hora més tard, passada de banderes portades per la Família Sospedra, els abanderats d’enguany.

El diumenge serà el dia gran de la festa. Començarà amb l’esmorzar dels traginers (9h) i continuarà amb la concentració de les cavalleries (11h) i els tradicionals Tres Tombs pels carrers del centre de la vila (12h).

Estran encapçalats per la banda d’Esparreguera i seguit del carruatge de Sant Antoni, carruatge de la Bandera Vella, capità de Bandera, cordonistes i abanderat. Tot seguit aniran els genets, cavalls i amazones vinguts d’arreu de la comarca i tota mena de carruatges. Comptarà amb la col·laboració dels Amics de la Flama d’Esparreguera.

Fotografia: Els Tres Tombs d’Esparreguera l’any passat [@jordipinyolet]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Agenda, Cultura, Esparreguera