Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia Pavello El Castell Esparreguera

Esparreguera aprova l’ampliació del pavelló El Castell

Per 25 de maig de 2020 a les 10:00 0 1459 Visites

Es preveu que les obres comencin a principis del 2021

L’Ajuntament d’Esparreguera ha confirmat en l’últim ple l’aprovació inicial del projecte d’ampliació del pavelló poliesportiu municipal El Castell. Aquest projecte preveu ampliar la seva capacitat amb un total de 826 metres quadrats entre la planta baixa i la primera planta, assolint una superfície total de la instal·lació de 3.440 metres quadrats i un aforament de 871 espectadors.

A més, es pretén adequar l’actual instal·lació amb un ascensor, així com ampliar el nombre de vestidors i serveis higiènics i aportar un nou espai diàfan amb previsió per ús de bar.

Aquesta reforma té un pressupost d’execució material d’1,26 milions d’euros i un termini d’execució previst de 10 mesos a partir del moment de l’adjudicació. Es preveu que les obres puguin començar el primer trimestre del 2021.

El regidor d’Urbanisme, Rogeli de la Cruz ha explicat que l’ampliació “es dissenya per tal que es pugui servir per a pràcticament qualsevol ús esportiu dels múltiples clubs i associacions esportives de la vila”.

L’edifici es construirà seguint criteris de sostenibilitat ambiental, com ara amb l’ús de materials reciclats o fàcilment reciclables i naturals, sistemes constructius modulars i prefabricats que redueixen els residus d’obra, l’aprofitament de llum natural i garantint un estalvi d’energia.

En el ple municipal també es va aprovar la disposició d’1,1 milions d’euros per aplicar la primera fase del pla de xoc de mesures per fer front a les conseqüències de la covid-19.

Fotografia: El pavelló El Castell s’ampliarà un total de 826 m2 [Ajuntament]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Economia, Esparreguera, Esports