Diumenge, 16 juny 2024
  • Diumenge, 16 juny 2024
Esparreguera - La Bustia - Joves en atur

Esparreguera contractarà cinc joves en situació d’atur durant mig any

Per 2 de setembre de 2019 a les 12:00 0 1270 Visites

Els aspirants poden presentar les seves candidatures del 2 al 12 de setembre a Cal Trempat

El Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament d’Esparreguera ha obert una convocatòria per a la contractació de cinc joves en pràctiques durant sis mesos. Els aspirants han de ser persones d’entre 16 i 30 anys, que es trobin en situació d’atur i inscrites en el Programa de Garantia Juvenil. Les candidatures es podran presentar del 2 al 12 de setembre a Cal Trempat.

En aquesta convocatòria, els cinc perfils assignats són d’auxiliar administratiu, auxiliar informàtic, tècnic d’Igualtat i tècnic de Joventut. Els candidats hauran d’acreditar un títol de grau mig o superior i no haver participat en les dues darreres edicions del programa ‘Joves en atur’. És la quarta convocatòria del programa Joves en Practiques que té una subvenció de 55.000 euros.

La documentació s’haurà de lliurar al Servei Local d’Ocupació, situat a Cal Trempat, al número 8 de la via del Mil·lenari. L’Ajuntament comunica que aquesta tardor oferirà noves places adreçades a persones de més de 45 anys per facilitar-los l’accés al mercat laboral. Els plans d’ocupació estan subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya.

Fotografia: És la quarta convocatòria destinada a fomentar l’accés al mercat laboral [Ajuntament]

 

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Altres, Esparreguera